Køkkenhaverne i Hørret, 8320 - Lasse

Køkkenhaver i 8320, Hørret

Ikke kategoriseret
Vi har pladsen, og du har lysten
Med en dejlig udsigt ud over Hørret skov ligger vores køkkenhavefællesskab.
Har du lysten til at dyrke dine egne grøntsager, men ikke nogen have at gøre det i, så har du nu en unik mulighed for at leje en økologisk køkkenhave i Hørret kun to kilometer fra Århus.
Hvem er vi:
Vi er en familie, der er flyttet fra lejlighed til landsted, og nu har vi så meget plads, at vi gerne vil dele den med andre.
Vi har et lækkert naturskønt område, der har været holdt økologisk i mere end 25 år, så det kan vi ikke nænne bare at forpagte ud til almindelig landbrugsjord. Vi har selv haft stor glæde af vores kolonihave, da vi boede Mejlgade, så vi ved, at man kan savne en have, når man bor i byen. Derfor startede vi 2012 som de første denne mulighed op – om det så er urban gardening, et køkkenhavefællesskab, landshare, en form for kolonihave eller bare et pusterum med en fantastisk udsigt, må du selv være med til at definere.
Har du lyst til at blive boende i byen, men vil alligevel gerne have mulighed for at dyrke dine egne grøntsager, så har du nu en unik mulighed.
Vil du dyrke din egen mad, måske lære dine børn om processen fra jord til bord eller bare nyde at komme lidt ud, så lej en havelod.
Det er dig selv, der bestemmer, hvad du vil dyrke af grøntsager eller blomster, men alt skal passes økologisk uden brug af sprøjtemidler.
Alt udbyttet af havelodden er naturligvis dit.
Prisen er 1200,- om året for 100m2
kontakt Lasse på lejenkoekkenhave@hotmail.com eller på 28923425
venlig hilsen
Lasse

Skriv et svar